Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ostort men sort

Mycket välkänd ostdiskens Port...
Som vi hört om och gör än alltfort!
En välkänd vara
handlar det om bara.
Saluförs med salut gillas stort!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-19 14:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Port salut går inte av för hackor
Så gott att få tre skivor på ett par mackor!
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt