Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren konst


Konstnären

Om man träffar en sådan som dig
ja då har man jävligt otur
För de flesta som är sådär sitter inlåst bakom galler eller på psyk i en betong bur


För det är en ren jävla konst
Att lyckas ljuga ihop en sanning




*




Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-19 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayaN