Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i rätt riktning

 

 

Jag går stigen fram

genom granskog
och snår
jag ser månen
sedan solen
Jag följer
dina spår



Jag håller morgonljuset
i min hand
går med lätta steg
ser dagen
bryta fram


vi ska mötas vid havet
på en sommarvarm strand




P.G

20200520




Fri vers av Peter G VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-05-20 00:54



Bookmark and Share


    carinamnm
Varm och förhoppningsfull text!
2020-07-12

    snöö
Stämningsfulla ord! Hoppfull dikt. Men det ges också utrymme till tolkning om de lätta stegen verkligen ledde till någon möte eller om spåren suddades ut innan målet. Fin poesi.
2020-06-30

  Karina"Kia"
Wow.. så melodisk text och i dikt!
Vacker som sammet och ljuvligt fin att nynna till..
2020-06-21

    ej medlem längre
Vilken vacker, melodisk dikt. Ord som gryr där ljuset och värmen finns.
2020-05-23

  Solweig Jansson VIP
Väldigt vacker text !
2020-05-21

  Chawa VIP
Upplyftande dikt! Ljus och hoppfull.

”Jag håller morgonljuset
i min hand...” – poetiskt smakfullt!

2020-05-21

    ej medlem längre
Den här texten andas med egna lungor och värmer från glöd och strålar, väldigt vacker text.

Hoppet och ljuset befriar oss
2020-05-20

  Kajan VIP
Jättefin text, som en resa till hopp. Lätt och så fin rytm.
2020-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vackert om längtan att få mötas vid havet på en sommarvarm strand!
2020-05-20

  Mats Kitok-Lundmark VIP
En lätt och ljus dikt, med lite rim och rytm, som har en stämningsfull klang av stilla kärlek. Det är i såna här dikter man skulle vilja träffa en kvinna.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP