Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

din poesi
berör mig
du
får mig att rysa
som att du lägger hand på min själ

dina ord
drar mig över kanten
dränker mig i välbehag
sälta fyller mina lungor
stormar in genom mina läppar
tränger sig på mitt inre.


Så känner jag igen din värme
ett hjärta bultande
under ett hav av kyla
en längtan efter en värld
där materialism inte mäter existens
där krönta män inte har ett värde
utan ett hjärta av guld

Om jag kunnat måla dina färger
klä min kropp i ditt sinne

då skulle jag ha fångat dina djupa andetag
i en kyss från mjuka läppar
den gryning då jag hängde runt din hals
omsluten i din famn




Fri vers av silkesinne
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-20 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne