Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provokativt eller ej;?; Jag lever genom...

Jag lever genom min dotter.
Terapeuten, om nu terapeuten ska vara med på ett hörn?
Terapeuten; -Hur känns det?

Frågan är snarare rent allmänt; Är det legitimt att leva genom sitt barn, utan att det går ut över barnet, utan berikar det?
Eller är det Tabu?

Om jag nu så vill, om jag inte vill ha svar...
Så lever jag verkligen i gränslandet!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-20 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim