Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpmässigt konstverk?!/Värld.

Allting som vi skapar...,
Med händerna; Är ett handverk!
Med verktyg;Ett hantverk!
Om vi gör det snabbt, ett; Hastverk!
Trots att vi lever i en tidsålder av stress,
SÅ;
Hastverk är aldrig bra...
Dålig kvalite`
Humoristiskt; Att hasta vidare!
Att inte avsluta saker ; Att hasta vidare!
Att förhasta sig; Att impulsivt göra något...
Aldrig bra att vara impulsiv, eller??
Men om vi skulle ta och ANVÄNDA begreppen, dem alla...
I en konstfärdighet....;
Ta fram din palett, ta några färger på måfå, blanda dem ej, ha ingen pretention nedlagt i dem, måla bara vad du vill..., med färgerna som du själv dig givit!
Så har du använt din intuition...
Någonting impulsivt, eller någonting som kräver eftertanke?
Kanske en härlig kombination?
Kanske ATT ; DU
LEVER
I
GRÄNSLANDET!
Och allting är precis SÅSOM...
Det skall vara!




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-05-20 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim