Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressen eller Lugnet? Och paradoxen till Vin!

Lever vi i en tid av stress?
Eller en tid av Lugn?
Om allting är SÅ ...
INDIVIDUALISTISKT....
OCH VI ALLA ;
Är individer...
Och många bäckar små...
Som utgör ett Hav,
Är Vi?

Var finns bevisen på att samhället befinner sig i stress?
Var finns bevisen på att samhället lever i lugn?
Kanske; LEVER VI BARA...
Genom DEVISEN;
Stress botas med lugn?
Men ALDRIG, Precis som paradoxen att RÖTT VIN...,
ALDRIG kan göras på Gröna druvor...,
PRECIS SOM DEN PARADOXEN...
KAN VI ALDRIG...; Bota lugnet i samhället och individen med stress!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-05-20 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim