Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer ibland...!

Jag väljer IBLAND...
Att få min beskärda del...
DEL av Olycka...
Sorg...
Och någonsin Nedstämdhet...
För att balansera upp den där totala lyckan...;
För att balansera upp; precis som med rätt vin till maten; Balansera Upp!
En nödvändighet!
Jag kanske gör något onödigt där? Att balansera upp lyckan med någonting negativt?
Men går det verkligen att balansera upp Lyckan ÄN MER, med ytterligare lycka,
Som myten, och den allmänt spridda och allmängiltiga trenden som gäller säger?

Kanske frågar jag onödiga frågor?
Kanske?
Kanske inte?
Men, kanske...
Är det bara JAG; Som ska TA DEL...
Av sin beskärda del;
AV ; Balans;
I Sinnet!?




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-20 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim