Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tvenne hjärtan




I tvenne hjärtan där kärleken bor
finns all rikedom i världen

när allt är rakt är det lätt att leva

känna lust och glädje stor
på den gemensamma färden



I tvenne hjärtan där kärleken bor
finns all rikedom i världen

en kraft att räta ut det sneda och skeva

för att åter känna lust och glädje stor
på den gemensamma färden




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-05-20 10:53



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint med en sådan kärleksrelation.

2020-05-26

  Eva Helene VIP
I tacksamhet skrivet, fint om lyckan att vara två på livsfärden.
2020-05-25

  Anya VIP
Vackert om tvåsamheten. Kärleken är stark!
2020-05-22

  Gunnel Eriksson VIP
Verkar vara en idealisk och
eftersträvansvärd relation.
Kanske inte så många når dit.

Fin beskrivning av det önskvärda.
2020-05-21

  Jones__
Så vackert! När kärleken segrar i tillit och gemenskap.
2020-05-21

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla reflektioner kring
livet och kärleken.
2020-05-20

  lila fjäderblomman VIP
Väldigt fint!
2020-05-20

  bibbi ahrnstedt
Såå fint, allt finns där
2020-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens essens i nöd och lust, när tvenne hjärtan slår samma slag.
2020-05-20

  Niliboy
Så fint, pris ske lov!
2020-05-20

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så underbart och kärleksfullt diktat. Sparas.
2020-05-20

  ULJO
Kärlek mellan två är det finaste som finns. Omöjligt att leva utan.
2020-05-20

  Maria Sundelin VIP
Ja kärlek är värd att kämpa för
Kramar
2020-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
vackra ord i fin rytm om parkärlek med bärkraft
2020-05-20

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader du förmedlar
2020-05-20

  KattenKin VIP
Gillar upprepningen som förstärker, och det ålderdomliga uttrycket "tvenne" ihop med hjärtan var fint. Bra matra i fin dikt.
2020-05-20

  Öknens Ros VIP
Vackra ord om en kärlek som bär!
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP