Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du reser aldrig ensam..


Dunk
dunk ,dunk
dunk,dunk...

över
banvallen

Rytmiskt
trummande
över
sjungande räls

Du reser
aldrig ensam

med rytmen
i blodet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-20 11:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
5 liter/ minut 300 liter/ timme .
Dunk dunk dunk
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP