Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källkritik

Söker du något att hata
Varför är det så?
Det vore bra om du i stället kunde prata
Då kanske du skulle förstå

Lätt att döma någon genom rykte
Den ene personens historia du endast hör
Kanske tvärt om du tyckte
Du lyssna på båda kanske bör

Vem är falsk och vem är sann
endast deltagarna som vet
Jag kan bara stötta den som kan
Berätta för mig sin hemlighet

Ändå är det bra att vara
litegrann på distans
Lyssna mellan rader bara
borde vi göra lite till mans






Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-20 14:40



Bookmark and Share


  Hopplös själ
De som hatar är osäkra och vilsna.
2020-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Den som inte hatar är onormal.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt