Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan är över


idag ligger solen i min hand
guldgul och behaglig
länge har jag väntat
nu är jag receptiv

behaglig värme flödar
min törst ebbar ut
förväntansfull blickar jag framåt
ljusa pasteller täcker mitt staffli




Fri vers av Klint
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-11 16:35



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så Livsbejakande
2020-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar stor glädje!
2020-06-11

  Kungskobran VIP
Fin inspiration till målandet
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint