Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


NÄCKROSOR

 

i gryningen slår de ut sina kronbald

gula vita röda rosa så sinnligt förförande 

näckrosbladen likt en matta av grönt

trollsländan och fjärilen så lätt vilar på

faran lurar där under och de blir braxens lunch




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-20 19:30



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet, och en vacker målning!
2020-05-23

  ULJO
Livets gång. Naturens lag
2020-05-21

    Lena Staaf VIP
Äta eller ätas, sådan är naturens lag.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP