Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll Sverige Rent

 

Helios ljus över relik
Electro Helios
i tragikomisk estetik
strålar koloss 

ugnen togs om hand
först av tillit
kunde varmt ro iland
mättad aptit

sen tillkom incidenten
av kock oskolad  
ut i de fyra elementen
vid tjärn spolad

alltings förgänglighet
i tid förknippad
dock eftermäle går bet
av spisen tippad




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-21 09:52



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Misshandel mot naturen!
2020-05-30

  Öknens Ros VIP
Om x antal år kommer naturen ha slukat den. Se bara Tjernobyl där naturen återtagit vad människan byggt, djuren har återvänt, och hör och häpna, en gammal man bor kvar där och odlar grönsaker. (Smått satiriskt sagt).
2020-05-21

    Lena Staaf VIP
En betraktelse över en dumpad spis...ja vad allt får inte naturen svälja?
Naturen som knappast själv får välja.
I så fall tog den nog helst kocken
och sönderdelade den, kvar blir bara rocken.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP