Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol

   Alkohol

              Alkohol

     Alkohol

            Alkohol

                 Aklohol

    Akolhol

                        Akolhlo

Akolloh

                          Koalloh

                                                  Okalloh

 

                                                       ...

 

                                                  O kall oh!

 

 

 

 




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-21 01:27



Bookmark and Share


    Max Poisé
Grym symbolik!
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP