Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rändernas sfärer; FRiends of mine!

När dagen randas!
Morning has broken!
Klär mig i allt det randigaste jag kan!
Spränger gränser!
Spränger ränder!

Snarare; Utökar dem...
Och Rändernas atmosfärer!




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-05-21 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim