Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pro choice


När jag skriver
då och då
fylls jag av
ett syfte

Jag får en mening
Orden berättar
för mig och dig
vad som pågår

I mitt inre
virvlar allt
runtikring
en kärna

När den blandas
med dagens utmaningar
uppstår en fusion
som ger vissa symptom

Symptomen förs fram
av känslorna
och känslan
som en barometer

Det som sker utanför
svarar mot det som är
innanför
ger en viss klang, ett mod

I detta kan jag koppla tanken
besluta vart jag ska gå
i varje stund väljer jag
min väg varje dag

Och konsekvenserna
bär jag med mig
de är ingen annans
utan bara mina









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-21 08:33



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, ja konsekvenserna av våra handlingar får vi ta när vi aktivt väljer.
2020-05-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja ibland är det bra att låta stjärnans chans bestämma vägen, hennes majestät är det, och är du själv.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP