Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Fjärilar och eldflugor

Oro och ångest,
en brusten kommunikation,
mellan själen och hjärtat,
måga faktorer står stadigt fast,
med rädslan förstärks,
jag måste tillbaks,
hela jag är ett levande paniksyndrom,
men det finns en tröst i det också,
alla dagar kan inte vara blå.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-05-21 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann