Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


var snäll or go to hell

Fan heller
Jag har tröttnat
om du är elak
får du gå ut
det finns ingen ursäkt
nu är leken slut
alla har ryggsäck
så ser livet ut
det enda jag begär
är att du är snäll
är det för mycket
then go to hell




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-21 11:15



Bookmark and Share


  Convallium
Jag får känslan av att det här skulle bli en bra låttext! :)
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP