Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen


Och så en dag

lyfter minnena från boet.

Kvar finns,

en urgröpt stam,

där utnötta rutiner famlar.

Jag reder ut nystan av ord,

lösa garntrådar letar sig fram.

Och blicken trasslar in sig,

följer mörka spår.




Fri vers av sargassosea
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-21 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea