Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


senryu Foto: Eget


Bistert

ovanför träden
tappar luftballongen höjd
drömmen kraschlandar

© Eva Hedlund fd. Langrath




Bunden vers (Annat versmått) av Eva Langrath VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-21 17:45



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Drömmen som flyger högt. Fint.
2020-05-26

  Anya VIP
Det är något fascinerande över luftballonger. Tack för att du påminner.
2020-05-22

  ULJO
Tur att drömmar är just drömmar
2020-05-22

    ej medlem längre
Drömmar gör ofta det. Men med en flammande låga kan den stiga upp igen.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP