Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarslös

 

 

Människan föds fri

upprepar människan föds

fri men sen då finns

det många eller inga

svar kvar att ge barnbarnet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-21 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP