Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma lämnade oss hastigt! I sömnen somnade hon in för evigt??


Älskade mamma

Älskade mamma din själ flög iväg om natten
Bortom skogar och porlande vatten
Vi hör din röst genom fåglarnas kvitter
Och på skogstjärnens vackra glitter
När solen värmer vår frusna själ
Då vet vi att det är du som vill oss väl
Nu är du och pappa tillsammans igen
I skogen, vid en skogstjärn och en sprakande eld

Sov i ro mamma??




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-21 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP