Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter några kända verser i "The Legend of John Henry's Hammer", sjungen av Johnny Cash, som handlar om rallaren John Henry. En mytomspunnen folkhjälte i USA.


John Henry

John Henry sa till sin förman:

"En man är ju bara en man

men om ni tar hit den där ångborren

så kommer jag att slå den rättvist och ärligt

Jag kommer att dö med hammaren i min hand

men jag kommer att skratta

för ni kan inte ersätta en stålarbetande man"




Övriga genrer (Översättning) av Roggebogge VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-05-22 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP