Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlande...

 

 

verkligheten är en örfil
till en fånig själ
som aldrig kunde fånga
kärleken
lögner ekar högt i tomhet
kvar är en gammal gata
suckar medlidande om och om igen




Fri vers av Rise Little One
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-24 19:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark är verklighetens känsla!
2020-07-14

  Nils-Robert
Sorglig. Fina metaforer
2020-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens saknad i kraftfull dikt, där lögner svider i hjärtat.
2020-05-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Verkligen är snabb
med sin labb den slår
som den vill visar rakt
på sak ingen kommer
undan där...Oavsett vem
man än är... Får man att
göra med den där...
2020-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som förmedlar längtan och saknad!
2020-05-25

  Quasimodo
Ja, verkligheten slår hårt och alltid där, ett starkt uttryck för det här!
2020-05-25

    Max Poisé
Skriver under...
Älskar språket!
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One