Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en vän som inte ville mer


Sista ordet

Regnet faller ner
Hon är på väg nånstans
Dit där lyckan en gång fanns
Men tåget är försenat

Hon minns rosetter i sitt hår
Och mammas löftesrika famn
Ibland har längtan inget namn
Och en dröm är inte nog

Inga svar i hennes bok
Hon har gett allting hon har
Inget mer att lämna kvar
Så var är det jävla tåget?

Visslan skär i mörkret
En sång om ensamhet och smärta
En sång för den med brustet hjärta
Den får alltid sista ordet




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-05-22 07:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
Smärtan är ett helt universum i sig. Fint skrivet, bra tempo!
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana