Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLLJUS SOMMAR.

En missförstådd gud
vandrar sorgset
i ett förflutet nu.

Strör med givmild hand
sin kontaminerade sand.

Suckar, återskapar
leende och förnöjd.

Nu allt skall återgå
till paradisisk miljö.

I begynnelsen finns
tacksam
endast vår framtid.


ofruktsamma tanke
förbrukade virus
blev på jorden kvar

© Bosse 22 maj 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-22 08:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ett nu i nuet som kanske blivit stulet... Bra rader som får en att reflektera!
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten