Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hulkvän kanske...

Mor trött då barn ej åt sin spenat
sagt, du bör äta upp allt på ditt fat...
Så kind får färg fin...
Barn sa sen med sur min:
- Vem tror du vill ha, grönkindad kamrat?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-22 10:37



Bookmark and Share


  ULJO
Barn är barn och spontana
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt