Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterparadis

Regndroppskyssta sommar fötter. I vattenpölen även vattenpuss. Nakna som svarta vinbär. Om natten vi älskar mer. Säsonger av hjärtformad konfetti och jag blir åter din.
Chokladdoppade jordgubbar. Överskattade. Jag föredrar smältande gammeldags vaniljglass med noisettesås.
Perfekt och underbart. Ja, så kan det också vara. Iakttar dina ögon du min tornuggla av vinterparadis. Brudorkid'e och brudslöja en bröllopsbukett att minnas. Blytung tystnad av negativ stress bryts av vargparets kärlek av vinterfrost med hjärta av iskristall. I luften snöflingor dalar tvärtemot de såpbubblor som letar sig upp.
Jag skissar på en bild föreställande havssköldpadda. Till dig. Om du vill.
Nu drömmer vi vidare i norrskenet. Stannar till vid dagboken. Några ord. Några rader. Kanske blir det en haiku.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-05-22 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP