Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig så nära

 

 

Det var länge sedan nu. Han suckade lätt av saknad. Hon stökade i köket, diskade efter maten. Han såg på henne med längtan i blicken. Som om hon kände hans blickar i ryggen, vände hon sig om, slog ned blicken. Han vände bort blicken för att inte genera henne. De visste ju båda vad som fattades.

 

Hon hade dåligt samvete för det var ju hon som inte kunde. Hon hade försökt men det gick bara inte. Samlivet hade gått i stå. Han gjorde så gott han kunde, så hon lastade inte honom för det. Men nu hade hon bestämt sig för att göra ett försök till, och det samma kväll.

 

När de krupit ner i sängarna och släckt lamporna viskade hon i mörkret :- Får jag komma till dig en stund? Han svarade : - Javisst, kom du bara! Han blev varm av glädje. Hon kröp ner bredvid honom, lade armarna om hans midja. Att få känna hennes kropp så nära fick honom att bli upphetsad.  

 

Hon kände hans mandom svälla och växa. Kände sig själv bli smått upphetsad. ---  -Det är okey, du behöver inte, sa han, bara jag får känna dig och din kropp. Det kommer bli bra, var inte ledsen för det här. Det ordnar sig. Han kramade henne , pussade henne på munnen. -Du vet väl att jag älskar dig, precis som du är. Hon svarade med en hård kram och kyss:- Och jag älskar dig.

 

 




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-22 13:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hm, Svarta Änkan har nog en annan syn påt'
2020-05-23

  BenGust VIP
Kärlek kan vara allt från komplex till
enkel och naturlig. Det spannet är hur brett som helst.

2020-05-23

  ULJO
Kärleken till varandra handlar mest om ömhet och närhet. Det är äkta kärlek. Din absolut bästa text.
2020-05-23

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Mycket vackert och finstämt. Så bra skrivet!
2020-05-22

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om två som försöker hitta nyckeln till varandra.
2020-05-22

  Kungskobran VIP
Det finns många sätt.
2020-05-22

  Feliaxel VIP
Äkta kärlek det finaste som finns
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP