Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potatisfåror

Lätt och lucker
väntar lerjorden
Vinden leker ta fatt
med trädens
skira unglöv
Solen surar ännu
bakom sin molnbädd
Fylld av förväntan
drar Månskensbonden
årets första fåra
Äntligen ska
potatisen i jorden




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-22 14:38



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Härlig dikt!
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP