Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen mot Våra drömmars mål



Håll fast vid dina drömmar
för
Om drömmarna dör
blir livet
Bara en vingbruten fågel
som
Inte kan flyga

Konsten är
att
Kunna känna glädje
och stolthet
På vägen
mot
Våra drömmars mål

Inte att vinna
till varje pris

Håll fast vid dina drömmar
ditt hopp
och
dina minnen





Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 914 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2020-05-22 14:52



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så sant och så viktigt!
Vackert att läsa!
2020-05-27

  bibbi ahrnstedt
Väl skrivet om att bejaka drömmar och hålla fast vid dem.
2020-05-25

  Solweig Jansson VIP
Instämmer till fullo ! Vackert skrivet !
2020-05-24

  Nils-Robert
Så livsbejakande, så inspirerande och så viktigt.
2020-05-23

  nu 1.0
Så fint och bejakande, riktiga trösteord.
2020-05-23

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Kommer att tänka på Karin Boye, "Det är resan som är mödan värt". Du utvecklar det genom att visa att det ger glädje och tillfredsställelse just att sätta upp nya mål på vägen.
2020-05-22

  ~Leonardo~
En ödmjuk strävan, att ta fasta mot målet!
Och inte glömma det man en gång drömde om. Fint diktat!
2020-05-22

  Lidde
Stämningsfullt
2020-05-22

  limerick VIP
Kloka råd på livets väg.
2020-05-22

    ej medlem längre
Den kändes nästan personlig, som om Gud själv via dig talar till mig.

Tack!
2020-05-22

    ej medlem längre
Känner igen mig i din dikt. Att ha drömmar och mål är en del av livets mening. Och som den sista raden i din dikt säger, att även minnen är viktiga att ha med mot målet.
2020-05-22

  Kungskobran VIP
Det är resan som är själva målet
2020-05-22

    ej medlem längre
Sant och fint skriver du..
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP