Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i mörkret, ingen ser tårarna. Det är bara jag som känner dom.


Jag hör hur regnet smattrar emot fönstret
men jag vågar inte kolla upp
jag vill inte se min spegelbild speglas i glaset

istället kollar jag ner
Lägger huvudet på kudden
kollar snabbt upp
och ser två kajal fläckar på kuddfodralet

går det inte att stoppa tårarna när dom rinner?
hur mycket jag än önskar att dom försvinner?


hopplöst vänder jag på kudden
och torkar mig under ögonen
mormor kanske har rätt
jag kladdar på mig det svarta för mycket

Enligt det den lilla hjälplösa ängeln sa;
så betyder \"det svarta\" mer än smärta

och enligt mamma är smärtan värst.

jag önskar att jag drömmde
och att det var en sånn där dröm
som man allting glömmde


mormors syster tyckte jag sjöng vackert
men i mina ögon gick glaset till alla tavlor sönder
innanför glaset fanns kort på minnen
minnena flyger ut igenom glas sprickorna
och fångas i min tårkanal
nu låter jag dom rinna ut,
så jag kan glömma dom sen.










Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 681 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-07-10 03:43



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
jag tycker om dikter som man känner igen sig i för då förstår man dom..och jag känner igen mig i din..jätte bra skrivit,man förstår hur du känner,och jag kan inte mer än och säga skit bra dikt :) (Y)
2008-08-25

  boobcacky
otroligt bra. helt jävla.. äh, fyfan va bra.
2007-10-18

    Sony
Himla bra skrivet..man riktigt kan känna din smärta!!!
2007-08-19

    Kill-something
riktigt vacker text:) fullproppad med känslor och bra sammansatt.
en text om hur varje tonåring ibland kan känna sig. hopplös och inget finns att göra. det löser sig! sköt om dig (f)
2007-08-16

    Mi11ie
jag känner igen mig så himla mycket i den här. det här är en dikt som jag skulle kunna läsa hur många gånger som helst utan att tröttna på. jätte bra skrivet.
2007-07-06

    Morbide
så fint jessika! :)
2007-05-20

  soulmate_
gillar ditt sätt att berätta en känsla på!underbart,eftertänksamt med liknelser som människor i din omgivning har gjort eller sagt!jättebra,griper tag,tårarna rinner faktiskt,det fastnar så jävla mycket bara för att du har tagit en känsla som jag inte har kunnat sätta ord på!gu va bra!
2007-05-20

    NoMi F
Tycker att du här
fångar ledsenhet bra
Kursiva texten förhöjer känslan
Vändningen på slutet är
den medvetet gjort tro
För den sätter griller i
mitt huvud
Och jag måste börja om igen
att läsa
kanske en ändring där mend et är
endast vad jag tänker
2006-07-12

  Cattastropher
**Tårarna rullar på min kind**
, jäTesorGliG meN fiN ocKsÅ :-D!
giLlar!!!

/catta
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson