Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andhämtningspaus...eller skrivkramp?

 

 

Skugg-gömman mörkrets

boning hemligheternas

gravkammaren där

de förträngda minnena

sipprar fram mardrömsnätter

 

fjättrad i bojor

vaknar ondskan till liv i

fullmånens sken hörs

vargarna yla flåsar

honom i nacken gläfser

 

du kommer aldrig

undan spökena från ditt

förflutna hugger

till i hjärtat pulsen hög

levande död stiger upp

 

ur sängen möter

arla morgonljus andas

ut med en djup suck

lämnar skuggorna därhän

tids nog mörknar det igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-22 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP