Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste jag klä ut mig i min ensamhet

Varför måste jag klä ut mig när jag är för mig själv då jag ska arbeta för mig själv? Som att jag anställer mig själv i kostym
som en arbetare som ska kunna lämna jobbet




Fri vers av mickelsski
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-05-22 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickelsski