Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid ensam

 

Nu är det så igen. 

 

Känslan av att vara ensam

är inte det värsta. 

 

Det är känslan av hopp. 

 

Den gör så ont, 

att någon har låtsats förstå. 

 

Sen har den givit upp. 

 

Det gör så ont, 

men jag har varit med

om det förr. 

 

Varför ger jag aldrig upp. 

 

Det gör sä jävla ont att hoppas. 

 

Men någon som har hoppats

har gett upp, 

om mig,

 

igen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-22 20:10



Bookmark and Share


  ULJO
Ge inte upp. Hoppet är det sista...…...
2020-05-25

  Jones__
Men åhh det är så... kärleken och omtanke kommer när du minst anar det... <3
2020-05-23

    ej medlem längre
Du fångar det väl, känslan som följer när man ser hoppet grusas, men inte kan sluta hoppas.
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP