Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emellan raderna

gift dig med raderna
eller emellan dem
låt vara eller bli

släpp taget
blunda

och du är fri




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-22 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten