Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostflingor och rusningstrafik

Du fick hela min värld
Jag fick endast en
Skråma av din
jag vill inte bara träffas
Jag vill dela vardag
Så diskutera frukostflingor med mig
Prata om morgonens rusningstrafik
Om hur du stör dig på grannarna
Släpp in mig
Låt mig pussla ihop ditt trasiga hjärta
Krama mig lite hårdare
Kom lite närmre
Visa mig din storslagna värld




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-22 23:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En väldigt fin text om kärleken i vardagen. Det finns någon där som du vill dela allting med, men hon släpper inte in dig helt och hållet. Det är smärtsamt.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten