Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Det fanns bara en uppgift kvar fick jag mig varse
Men det var ingen uppgift eller åtagande eller vad du vill kallar sånt strunt för egentligen
Det var det viktigare


Livet


Min dröm och längtan
Till verkligheten
Det svåraste jag tänkte mig kunna göra
Krig och anat force majeure eller annat slag ... ären slags bagatell
Men
Visste vad jag kände
Och tänkte ta konsekvenseran av det


Nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-23 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP