Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid morgonkaffet

 

 

Osynliga för

blotta ögat fjärrstyrda

mördarbin på väg

mot målet missar träffar

oskyldiga barn i byn

 

drönaren bakom

spakarna dricker kaffe

raderar videon

i sin ointagliga

helgedom verka utan

 

att synas valspråk

från en känd finansfamilj

äger aktier i

vapenindustrin svär sig

fria en svensk tiger när

 

USA tar sig

den självutnämnda rätten

till att försvara

demokratin dolt virus

följer efter pandemin

 

ängar i full blom

myggorna inar bina

surrar skördetid

på verandan sitter en

man och begrundar livet

 

kisar i solen

ser dödens budbärare

glittra till i skyn

livet tätt följt av döden

honung balsam för själen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 09:40



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Så Bra!
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP