Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förklaringar, behövs dem?


ETYMOLOGISKT - Aforism

TEMA: #Bakgrund #Gestaltning Form: #9_Ord


Etymologiskt är Du ordet,
jag känner bortom dess förklaring.

Victoria © DominiQue




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen