Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag glömmer och går och lägger mig på


Sängen

Jag finns här bara
i mitt pyttehus
där dammet skvalpar runt

Därute växer ogräset
som en ocean av grönt
och förstör mina plattor

Där jag ska ha mina utemöbler
men jag bryr mig inte
mina värktabletter för ryggen

Får mig att strunta i allt
även att jag har ont i ryggen
denna timme




Fri vers av Irene Backström
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-23 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström