Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmarnas


Fantasi


Vilda Bufflar
drar genom mina tankar
Jag vill bort

Min häst vill jag hämta
en vän i nöden
genom skogen

till de branta klipporna
och vattnets kaskader
dånar genom våra tankar

Här vill jag leva




Fri vers av Irene Backström
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström