Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem var det som inte


sade Nått?

Inte hörde jag någon
tala sanning när äppelträden
blommade i maj

och humlor surrade
medan Citronfjärilar susade
genom den soliga luften

vi satt där med vår kanelbulle
medan människor obönhörligt dog
över hela planeten

Jag fick gå hem och in
för jag var över 70
sitta och titta på mina gamla tavlor

som jag ännu inte satt upp




Fri vers av Irene Backström
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström