Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syrenernas land

Bedövande syrendoft
i en värld
som inte är sig lik
men på samma gång
densamma
där tiden står still
men ändock
fylls av fågelsång
där solen likväl skiner
och regnet faller
som om
det inte bryr sig om
att tiden är ur led




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-23 13:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
samma tänkt ofta
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP