Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr lider jag av arbetslust och att det är så begriper jag verkligen inte. Redan i högstadiet fick jag mitt första sommarjobb och det gav tyvärr 'blodad tand'. Sedan dess har jag längtat var ledig stund efter att 'göra något alls...'


En vän till mig har just berättat...





...vad hon har haft lust att göra,
men hejdat sig själv
'i allra sista stund'.

Det var väl härligt att tanken på
att tillbringa några
år på hispan med

utsikt att komma ut om någon
tycker sig se en ljusning,
fått henne att sticka

några överkast istället. Det har
visst något med frihetslängtan
att göra, eller så.


(Bilden är tagen i Södertälje omkring 2008.)

(Texten har legat i utkast
sedan den 2020 05 23)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-05-18 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP