Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sankt Padre Pio led nog inte av yrsel!


Resenärer emellan!

Jag var ute idag

två vändor

Norges kung

har yrsel

liksom jag

finns ett

litet piller

som hjälper

lite, men

Huvudsaken

far är god

med oss!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 17:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt att komma ut och få frisk luft.
2020-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att det finns hjälp att få
det blir lättare att leva då!
2020-05-25

  Bibbi VIP
Frisk luft är nog bästa botemedel.
2020-05-23

    Lena Staaf VIP
Kanske en tröst att inte vara ensam om denna åkomma? Två promenader per dag låter bra!
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy