Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet långt eller kort är inte alla givet

 

 

Livet är på sätt

och vis lika sprött och skört

som nattgammal is




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 20:07



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej igen du är så grym på att beskriva så mycket med så få ord jag önskar jag hade den förmågan Bravo!!!
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP