Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Licenskoll pågår...

- Har du nå´n "vågapparat" Per...
Vi kollar upp läget hos dig här...
- Inte alls ju nå´n
inte har jag då en så´n...
- Vad kallar du radion som syns där?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-23 20:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så vågat att visa så där, det en verkligen håller kär, hörseln kan stärkas med lurar, sutten i sätet du väl kurar, som i väntan ett kärt besvär...
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt