Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

agera

en dag vi står framför vår tid beredda

och tidsrymden, den stora irrella

med långa timmar, dagar  välförsedda

 

och drömmar versus tankar rationella

som gör att tankars trådar lätt förgrenas

förirras och blir inte visuella

 

i värsta fall kan livsprojekt försenas

när energin äts upp och tiden sviker

av annat oväsentligt och förstenas

 

och ligger där ensamma som reliker

i brist på sammanhang och fler funktioner

än dåligt samvete och tankar vi undviker

 

som borde bytas ut mot expansioner

 

(terziner)




Bunden vers (Annat versmått) av Inez L
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-23 20:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Komplicerat, och mångbottnat
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L